Bela Reka restoran -

Beograd

Nekad se znalo za svako jelo – dobar recept, sveži lokalni sastojci, spremljeni s mnogo ljubavi. U nacionalnom restoranu „Bela Reka“ i danas se zna! Inspirisani proverenim receptima naših baka, otvaramo vam riznicu nezaboravnih domaćih ukusa. To je mesto koje će probuditi sva vaša čula.

logo

Dobrodošli za trpezu

jedinstvenih domaćih ukusa!

I priča o nacionalnom restoranu „Bela Reka“ počinje na Homoljskim planinama. Svakog dana, sveže, kvalitetne namirnice sa imanja, kao i pažljivo odabrani proizvodi uzgajivača iz različitih delova Srbije, stižu i do našeg restorana. Restoran „Bela Reka“ je mesto uzbudljivih gastronomskih susreta tradicije i modernosti, lokalnog i nacionalnog, domaćinskog i kosmopolitskog. Mesto gde se opušta i uživa, gde se dobro jede i gde se toče najfinija vina ili rakije. To je mesto koje će probuditi sva vaša čula. Ali „Bela Reka“ je, pre svega, vaša druga kuća.
Mi se ponosimo time što smo uvek dobar i gostoprimljiv domaćin. I zato činimo sve da se osetite kao među svojima. Od prostranog, elegantnog i udobnog ambijenta, preko bogatog menija sa autentičnim jelima nacionalne kuhinje, rafinirane prezentacije hrane, pa do izvanredne usluge i jedinstvene zabave, mi podižemo vaše gastronomsko uživanje na viši nivo.
Saznajte više o restoranu „Bela Reka“ www.restoranbelareka.rs